Borre knob, Juelsminde

 

Borre knob

Søborgvej 20, 7130 Juelsminde

Tak til Sune, for at fortælle om dette sted. Det er en tange som går langt ud i Horsens fjord. Næsten helt ud til Alrø. Parker lige efter konferencecentret. Der er en fin parkeringsplads.

Der er et par kilometer ud til spidsen af tangen gennem et flot landskab. Her er virkelig højt til himlen. Begge bomme fører ud til tangen, så man kan gå begge veje og kommer tilbage af den anden.

Husk at kikke ned i beton “kasserne” på den højre sti, hver vrimler det med søstjerner, krabber og fisk.


Mangler din familie et værktøj til at holde styr på aftaler og opgaver?

Få samlet hele familiens opgaver og aftaler et sted. Simpelt og enkelt. Hele familien får en mail hver morgen med dagens aftaler og ting.

Prøv 3 måneder helt gratis, slip af med familiestress og tusinde aftaler som skal huskes.

lessto familie

lessto.dk/familie


En lille reklame for mit lessto kontoanalyse system


Efter at have set luksusfælden i DR fik jeg den ide at det kunne være sjovt at se hvordan min egen økonomi ser ud. Kun den første del hvor de viser hvad de stakkels mennesker bruger pengene på.

Der var faktisk et par overraskelser, en dobbelt forsikring og et abonnement på en mobiltelefon som jeg slet ikke har mere. Over 6000 kr. sparet på et år!! Yes!!

Gode penge og dårlige penge kunne man nok kalde det.

Det blev til lessto kontoanalyse som er et webbaseret system du kan bruge til at få et godt overblik på hvordan du og hele familien bruger pengene.

Ja, lad mig prøve lessto kontoanalyse, gratis i 30 dage. Efter det er prisen kun 25 kr. pr. måned


Efterårs tilbud på tusser

Se mine gode tilbud på tusser til papir, det er ved at være tiden til indendørs sysler. Priser helt ned til 4,95 for 10 penol tusser.

Ja, gå til de gode tilbud i butikken