Ulvedalen – Horsens

Lovbyvej ved Holger Danskes vej, 8700 Horsens

Ulvedalen er en gammel grusgrav som blev brugt af teglværket i Bygholm. Den er også blevet brugt som skydebane af politiet og af tyskerne under 2. verdenskrig. I dag er den lidt ukendt og bliver mest brugt af spejerne som holder til i bunden af skoven.En lille reklame fra min egen webshopsmile emoticon


En lille reklame for mit lessto kontoanalyse system


Efter at have set luksusfælden i DR fik jeg den ide at det kunne være sjovt at se hvordan min egen økonomi ser ud. Kun den første del hvor de viser hvad de stakkels mennesker bruger pengene på.

Der var faktisk et par overraskelser, en dobbelt forsikring og et abonnement på en mobiltelefon som jeg slet ikke har mere. Over 6000 kr. sparet på et år!! Yes!!

Gode penge og dårlige penge kunne man nok kalde det.

Det blev til lessto kontoanalyse som er et webbaseret system du kan bruge til at få et godt overblik på hvordan du og hele familien bruger pengene.

Ja, lad mig prøve lessto kontoanalyse, gratis i 30 dage. Efter det er prisen kun 25 kr. pr. måned


Efterårs tilbud på tusser

Se mine gode tilbud på tusser til papir, det er ved at være tiden til indendørs sysler. Priser helt ned til 4,95 for 10 penol tusser.

Ja, gå til de gode tilbud i butikken


Tilbud på molotow “malings” tusser

Molotow er lige som Posca perfekte til at male på sten.

Molotow er et tysk firma som startede i grafitti kulturen. Meningen var at kunstnerne skulle lave deres værker med tusserne, når alt var klar kunne de snige sig ud og male på tog og broer med Molotow spraymaling.

Det er nu blevet til et stort respektabelt firma som har masser af tegneartikler og maling. Fordelen med Molotow er at tusserne kan skilles ad og der kan skiftes mellem forskellige spidser. Der kan hældes nyt maling på og malingen kan blandes til at opnå den perfekte farve. Selv den lille dyse som lader maling flyde til når spidsen trykkes ned, den kan skiftes. Molotow har masser af forskellige farvenuancer og produkter.

Jeg vil mene at nogen hos Molotow har set på en Posca og har lavet alt det en Posca ikke kan, med at fylde nyt maling på og skifte reservedele. Hvad der er bedst Posca eller Molotow er svært at sige. De opfylder samme behov for at lave perfekte tegninger. Mange siger at Molotow dækker bedre end Posca.

Posca er godkendt til brug i børnehaver da det er rent acrylmaling, det er Molotow ikke for det indeholder en lille smule acetone. Men hvis du er voksen er Molotow en rigtig god tus, der dækker perfekt og har virkelig flotte og glansfulde farver.
Ja, gå til molotow tusser i butikken