Bollervej skoven med søen

Stedet En mindre, men flot skov på sydsiden af Horsens Fjord. Der er mange bøgetræer og en flot sø. Nok ikke et super fantastisk hemmeligt sted, men skoven er rigtig god til en søndagstur. Det der gør den lidt ukendt er at fra vejsiden ser det ikke ud til at være noget særligt.

Område Ligger i området med Bollerskov, Klokkedalskov og Bjerreskov, det er de lidt større skove i nærheden men ellers er området præget af opdyrket land.

Vejviser Startstedet er tankstationen på Bjerrevej 99 i Horsens. Nulstil din triptæller. Drej ud fra tanken mod venstre, fortsæt op i krydset og drej til venstre, der står Glud 10 på skiltet. Fra tanken til skoven er der 4,6 kilometer. Ude af byen kører du med udsigt til Horsens Fjord til venstre, lige før skoven er der mod højre et skilt med Eskekrog. Fortsæt lige ud og du kan nu se et hus med en lille skov lige efter, det er der du skal ind. Der er P-skilt og en god parkeringsplads. Parker her.

Fra parkeringspladsen går du igennem skovbommen og rundt i et svagt venstresving, ca. i midten af svinget, ikke ret langt fra bommen skal du mod venstre, der er kun en vej så det er ret nemt. Følg stien gennem skoven indtil der kommet et lidt skævt kryds, fortsæt ligeud og stien drejer mod højre i et blødt 90 graders sving, følg stien indtil du kommer til søen.

Ved søen drejes til venstre og følg den store grusvej op gennem skoven. Der kommer til sidst et T-kryds, drej til højre her. Følg grusvejen og gå ned af den første grusvej til højre, efter en 100 meter kommer du til granskov på begge sider af grusvejen. Drej til højre lige efter granskoven og åen som går under vejen. Fortsæt ad denne sti til du når søen, gå helt ned til søbredden. Drej til venstre så søen er på højre side, du kommer så op på en grusvej. Følg denne til venstre indtil der kommer et T-kryds. Drej til højre her. Fortsæt af grusvejen til du når parkeringspladsen.

Popularitet Der kommer andre her, men det er ikke ret mange. Det er sjældent at der er nogle biler parkeret.

Adgangsvej Det første stykke gennem skoven kan være ret sumpet, men fra søen og videre er det grusvej.Watch Full Movie Online Streaming Online and Download

Længde Nok en 2 kilometer.

Vurdering Ganske god til en søndagstur eller en kvik tur med hunden, men skoven er altså rigtig flot.

Opdagelsen Kender alle skovene i nærheden men lige præcis denne kendte jeg ikke. Så med parkeringsplads og det hele var det jo oplagt at udforske den. Så måtte der jo være mere end der lige kunne ses fra vejsiden.


Da jeg er softwareudvikler kommer der lige en reklame for et af mine websites.

lessto familie er et nemt og stille værktøj til at hjælpe familien med alle de aftaler og opgaver der kommer.

lessto familie er enkelt og nemt at bruge. Hele familien bruger samme login og opretter de aftaler og opgaver de har.

Hver morgen får alle i familien en mail med dagens aftaler, aftaler i morgen og de næste 5 dage.

Det giver et hurtigt overblik og intet bliver glemt. lessto familie er et stille værktøj da der ikke er noget som dutter og bibber. Det er bare en mail som hurtig kan gennemlæses hver morgen.

Prøv lessto familie i 3 måneder, kvit og frit.

lessto.dk/familie

Det er et problem hvis det kun er en i familien som husker eller skriver alle aftaler ned. Det er stressende og ting kan blive glemt, hvilket fører til endnu mere stress.

lessto familie er lavet ud fra et simpelt forretningsprincip “getting things done”. Det betyder ikke at man skal lave mere, men at man skriver alle aftaler og oplysninger ned, lige så snart man får ting at vide.

Det kan være skoleintra eller at nogen skal til tandlæge. Simple ting.

Et eksempel er, hvis et af børnene skal gå til fodbold. Når man alligevel er inde på sportsklubbens hjemmeside, så kopier linket til siden ind i familieopgaven “Fodbold”. Skriv i opgaven hvem træneren er, kontakt telefonnr og hvem man skal ringe/maile til ved afbud. Så tager det kun 2 sekunder at finde “Fodbold” og der kan meldes afbud uden stress over hvordan man gør det.

Det er “getting things done”, altid at have de nødvendige oplysninger klar, så man ikke skal stresse og rode rundt for at finde dem.

lessto familie skaber masser af ro i familien da alle ved hvad der skal ske og hvornår.