Vestbirk søerne

Stedet Et stykke ud af Naturstien mellem de kunstige søer ved Vestbirk. Det er ikke nogen særlig lang tur, men ganske god alligevel.

Område Stedet ligger ved Vestbirk, en lille by med meget flot natur omkring.

Vejviser Startstedet er tankstationen på Vestbirkvej 14, 8752 Østbirk. Nulstil din triptæller og drej til højre ud fra tankstationen. Fortsæt lige ud i rundkørslen, når du kommer til Vestbirk by, skal du dreje mod højre hvor vejskiltet viser Tønning 4, trip 1,9. Fortsæt til du kommer ud af byen og kører over en bro. Lige efter broen går der en grusvej, trip 2,6, stejlt ned til højre, drej ned af denne til parkeringspladsen. Parker her.

Gå ud af naturstien mod højre under broen. Fortsæt af stien til du kommer til en træbro, lige efter denne kan du gå til venstre langs vandet i den lille skov og ende i et åbent stykke hvor du skal gå til højre mod naturstien igen. Jeg plejer at gå mod højre tilbage til bilen, men der er en god og flot tur videre mod venstre ad naturstien.

Popularitet Der kan være andre med hunde og folk på cykel, men det er bestemt ikke overrendt. Der er masser af heste i Vestbirk, så man kan møde en rytter eller to.

Adgangsvej Der er asfalt på naturstien.

Længde Turen er nok lidt over en kilometer.

Vurdering Ganske flot tur mellem søerne.

Opdagelsen Skulle finde nogle nye steder at lufte hunden og at det så lige var i min naboby var jo kun en fordel.

Andet at se Fyel mose, den genfundne bro og ElKraften ligger lige i nærheden.


Annonce

Der er nu 10 websteder til at gøre hverdagen lidt nemmere.

 

Par energi

Hilsen
Lars fra hemmeligesteder.dk

lessto.dk