Vestbirk søerne

Stedet Et stykke ud af Naturstien mellem de kunstige søer ved Vestbirk. Det er ikke nogen særlig lang tur, men ganske god alligevel.

Område Stedet ligger ved Vestbirk, en lille by med meget flot natur omkring.

Vejviser Startstedet er tankstationen på Vestbirkvej 14, 8752 Østbirk. Nulstil din triptæller og drej til højre ud fra tankstationen. Fortsæt lige ud i rundkørslen, når du kommer til Vestbirk by, skal du dreje mod højre hvor vejskiltet viser Tønning 4, trip 1,9. Fortsæt til du kommer ud af byen og kører over en bro. Lige efter broen går der en grusvej, trip 2,6, stejlt ned til højre, drej ned af denne til parkeringspladsen. Parker her.

Gå ud af naturstien mod højre under broen. Fortsæt af stien til du kommer til en træbro, lige efter denne kan du gå til venstre langs vandet i den lille skov og ende i et åbent stykke hvor du skal gå til højre mod naturstien igen. Jeg plejer at gå mod højre tilbage til bilen, men der er en god og flot tur videre mod venstre ad naturstien.

Popularitet Der kan være andre med hunde og folk på cykel, men det er bestemt ikke overrendt. Der er masser af heste i Vestbirk, så man kan møde en rytter eller to.

Adgangsvej Der er asfalt på naturstien.

Længde Turen er nok lidt over en kilometer.

Vurdering Ganske flot tur mellem søerne.

Opdagelsen Skulle finde nogle nye steder at lufte hunden og at det så lige var i min naboby var jo kun en fordel.

Andet at se Fyel mose, den genfundne bro og ElKraften ligger lige i nærheden.


Da jeg er softwareudvikler kommer der lige en reklame for et af mine websites.

lessto familie er et nemt og stille værktøj til at hjælpe familien med alle de aftaler og opgaver der kommer.

lessto familie er enkelt og nemt at bruge. Hele familien bruger samme login og opretter de aftaler og opgaver de har.

Hver morgen får alle i familien en mail med dagens aftaler, aftaler i morgen og de næste 5 dage.

Det giver et hurtigt overblik og intet bliver glemt. lessto familie er et stille værktøj da der ikke er noget som dutter og bibber. Det er bare en mail som hurtig kan gennemlæses hver morgen.

Prøv lessto familie i 3 måneder, kvit og frit.

lessto.dk/familie

Det er et problem hvis det kun er en i familien som husker eller skriver alle aftaler ned. Det er stressende og ting kan blive glemt, hvilket fører til endnu mere stress.

lessto familie er lavet ud fra et simpelt forretningsprincip “getting things done”. Det betyder ikke at man skal lave mere, men at man skriver alle aftaler og oplysninger ned, lige så snart man får ting at vide.

Det kan være skoleintra eller at nogen skal til tandlæge. Simple ting.

Et eksempel er, hvis et af børnene skal gå til fodbold. Når man alligevel er inde på sportsklubbens hjemmeside, så kopier linket til siden ind i familieopgaven “Fodbold”. Skriv i opgaven hvem træneren er, kontakt telefonnr og hvem man skal ringe/maile til ved afbud. Så tager det kun 2 sekunder at finde “Fodbold” og der kan meldes afbud uden stress over hvordan man gør det.

Det er “getting things done”, altid at have de nødvendige oplysninger klar, så man ikke skal stresse og rode rundt for at finde dem.

lessto familie skaber masser af ro i familien da alle ved hvad der skal ske og hvornår.